skip to Main Content

1954

1973

1989

2010

2018

2021

Jeg er født og oppvokst i Finnmark. Hele mitt voksne/yrkesaktive liv har jeg tilbragt i Nord-Norge. Bildene mine er nok preget av det. De viser spor etter mennesker og aktiviteter, og bra situasjoner, noen ganger. Noen bilder viser mindre bra situasjoner. Det er kanskje mer vanlig – i livet.

Ønsker du å se noen av mine bilder på vegg, har jeg bilder hengende på Galleri Nord i Tromsø.

Siden juli 2021 medlem av Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere (NFUK).

 

I was born and raised in Finnmark. I have spent my entire working life in northern Norway. My pictures are probably characterized by that. The pictures show tracks of people, activities and situations that went well. Some pictures show things that did not go so well. As is often the case in life.

If you wish to see some of mine pictures walled, you can find some of them in Galleri Nord in Tromsø.

Back To Top